Wie zijn wij

Ready to Party bestaat uit twee enthousiaste DJ’s/LJ’s met een ruime ervaring. Met een spetterende licht- en geluidsshow, uiteraard met technisch hoogstaande apparatuur en een uitgebreide muziekcollectie, staan we klaar om van elk feest een succes te maken. Wij treden op in heel Nederland en opereren vanuit de regio Amersfoort. Het is mogelijk om onze apparatuur te huren.


 

Geschiedenis

Sinds de jaren negentig zijn we bezig met de combinatie muziek en techniek. Ooit begonnen met cassettedecks en geluidsboxen op buurt- en verjaardagsfeestjes. Jaar in, jaar uit hebben we veel geïnvesteerd in licht en geluid en heel veel ervaring opgedaan op sportclubs, scholen, bruiloften en bedrijfsfeesten. In 2007 is de VOF opgericht en sinds 2011 hebben we ook een verhuurdienst.


 

Wat bieden wij

De Ready to Party drive-in show draait voor elke doelgroep en op elk soort feest. Een knallend schoolfeest, een swingende verjaardag, buurtfeesten, bedrijfsfeesten en alles ertussen in, alles is mogelijk en bespreekbaar! Wilt u een uitgebreide lichtshow of juist wat minder, heeft u wensen op muziekgebied of wilt u het juist helemaal laten invullen door de DJ’s? Uiteraard kunt u uw wensen van tevoren kenbaar maken en Ready to Party zal hierop inspelen.

Onze werkwijze is erop gericht uw feest te laten verlopen zoals u dat voor ogen heeft. Dat betekent:

– Vooraf maken we duidelijke afspraken.
– Vooraf maakt u uw wensen aan ons kenbaar
– Wij bereiden ons voor op het publiek en de sfeer
– Wij zijn flexibel
– Wij treden eventueel ook op als een verlengstuk van de organisatie van het feest


 

Wat kosten wij

Tijd voor een feestje? Hoe groot of hoe klein ook, Ready to Party kan tegen een scherpe prijs een goede avond verzorgen. Wij hanteren geen uurtarief of vaste prijzen. Nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt, stellen wij een prijs voor waarin rekening wordt gehouden met apparatuur, extra voorzieningen, de tijdsduur en grootte van het feest, af te leggen afstand en voorbereidingswerk. Dit is een totaalbedrag (inclusief BTW), dus geen verrassingen achteraf!

Nadert de afgesproken eindtijd van uw feest, maar wilt u nog even doorgaan? Geen enkel probleem. U bepaalt dus zelf of u nog een dansje waagt of liever gaat slapen.


 

Meer informatie

U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt uw wensen kenbaar maken, vragen naar concrete mogelijkheden, een offerte aanvragen en ons ook gelijk boeken voor uw feest!